Brug for hjælp til at oplåsning af bil?

Proceduren for hjælp til biloplukning afhænger af bilens alder

Der findes mange forskellige bilmærke og der er mange årgange, hvortil der er forskellige fremgangsmåder; oplåsning af bil. Hvor det for nogle typer og årgange af biler er forholdsvis lige til at lave en oplåsning af bil på (biloplukning), er det for andre typer og årgange af biler mere besværligt at lave en biloplukning. Jo ældre bilen er jo nemmere er den typisk at låse op. Og omvendt er det blevet mere og mere komplekst at låse de nyere biler op, fordi bilproducenterne konstant udvikler nye måde at tyverisikre bilen på.

Forskellige måder til oplåsning af bil

Der er forskellige metoder og måder til at yde hjælp til en biloplukning. Hos Bil låsesmeden hjælper vi med at låse din bil op ved f.eks. at dirke låsen op eller tvinge noget værktøj ind mellem bilens dør og bilens karos.

Når vi ankommer hos dig med henblik på hjælp til en biloplukning, er det vigtigt at du ved at hvis der kommer en risk eller skade på din bil, så kan vi ikke hæfte for denne. De er altid en lille risiko. Vi gør selvfølgelig vores yderste for at det skal ske noget med din bil.

Lignende emnen