Åbne bildør uden nøgle – 10 metoder som du kan prøve

10 metoder til at åbne din bildør uden nøgle - udviklet af Bil Låsesmeden København og Nordsjælland

10 metoder ril at åbne din bildør uden nøgle

Hvis du nogensinde har prøver at låse dig ude fra bilen, så ved du med garanti hvor stressende det kan være at forsøge at åbne bildøren uden nøgle. Du starter nok med at stille dig spørgsmål om hvordan du ville kunne åbne din bildør uden en nøgle.

Billåsesmeden og vores autolåsesmed kender et par mulige løsninger, der kan hjælpe dig med at komme ind i bilen, når du er låst ude og gerne vil åbne bildør uden nøgle.

1: Brug en tennisbold

Der findes nogle som har lykkes at åbne sin bildør med en tennisbold.  Metoden går ud på at du skal lave et hul i tennisbolden, placere den over nøglehullet, og skub. Luften fra bolden skal låse op billåsen. Du kan prøve men sandsynligheden er ikke stor at det lykkes.

2: Brug et professionelt værktøj til at åbne lås til bildøre

Hvis du ved, hvordan du bruger en låsepistil til biler, kan denne metode åbne din bildør, dog kræves det ofte står teknisk følelse sans. 

3: Brug en stang og en skruetrækker.

Du skal være meget forsigtig med denne metode, fordi skruetrækkeren let kan beskadige bilens indvendige og ydre døre. Princippet er det samme: Sørg for at udvide døren, og pres stangen og prøve at lås op indefra.

4: Brug et bånd, f.eks. snærebåndet på dine skor

Det kan tage lidt tid og fungerer kun for nogle bile med en lås som du skan hive op indefra, på denne form for biler er dette en rigtigt god metode på at åbne bildør uden nøgle. Du binder en lille sløjfe, skub forsigtigt snørebåndet ind i døren, tag løkken omkring låsen, og træk den op.

5: Brug en bøjle

Denne metode fungerer kun med vandrette låse. Løsn en tøjbøjle af steel, lav en krog, og arbejd den ind i døren. Få krogen omkring låsen, og træk.

6: Brug en tynd spatel

Hvis du låste dine nøgler inde, prøv at skubbe den tynde spatelen ind og åbne låsen på den måde.

7: Brug en oppustelig kilepude

Denne metode har det samme princip som skruetrækkermetoden, men den bruger luft til at åbne døren i stedet for en metalgenstand. Med dette værktøj kan du åbne bilen på et minut. Plussiden ved denne metode i forhold til skruetrækkeren er at du større sandsynlighed vil undgå at skade din bil. Ulempen er at du skal ført ud og købe dette værktøj og de koster ofte mange penge.

8: Brug en strimmel plast

 Bøj strimlen, ind gennem dørkarmen, og løft låsen. virkelig nem metode, men det kan være svært at få døren op. 

9: Brug en kofod

Den metode anbefales ikke, da du naturligvis vil ødelægge billen lige som billedet øverst og det er engang sikkert at det vil lykkes dig at åbne bildøren uden nøgle.  

10: Ring til en autolåsesmed, låsesmed til bil

Der er ikke noget i vejen med at få hjælp af en ekspert i biloplukning. Ring til os din lokale autolåsesmed, så kommer vi og hjælper dig, uden at ødelægge hverken din bil eller din økonomi.  Vi har all erfaring og alle værktøjer som skal til for at åbne bildør uden nøgle problemfrit og du kan bruge os i hele København og Nordsjælland. Vi kører selvfølgelig også til Fyn hvis du har brug for vores autolåsesmed hjælp derover. 

 

 

10 metoder til at åbne din bildør uden nøgle - udviklet af Bil Låsesmeden København og Nordsjælland, få hjælp med at åbne bildør uden nøgle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Lignende emnen