Hvad du skal gøre den dag du mister din bilnøgle

Kort guide i hvad du skal gøre hvis du mister eller smækker din bilnøgle inde i bilen


Det er let for bilnøglen at gå tabt, gå i stykker eller på anden måde gå tabt eller ødelagt. Du kan også være uheldig, at bilen er låst, mens nøglerne stadig er inde i bilen. Hvis du skulle have låst nøglerne i bilen eller på grund af noget andet ikke kan åbne bilen, kan vi hos Bil låsesmede løse nøgleproblemet. Ring til 22 34 72 22 så hjælper vi dig!’

Hvis du har låse bil nøglen inde i bilen

Det bedste er selvfølgelig, hvis du kan finde dine ekstra nøgler. Disse opbevares dog i princippet altid et eller andet sted derhjemme, og hvis du låser nøglerne i bilen, sker det muligvis ikke på parkeringspladsen i nærheden af ​​hjemmet. Det behøver ikke altid at være et problem, at nøglerne er tilbage i bilen, men låsesystemet kan gå i stykker eller fryse og låse dig ude af bilen på den måde. Selv i disse tilfælde kan vi hjælpe dig med enten at komme i bilen eller tage din bil til det nærmeste værksted for nødvendige reparationer.

Dækker forsikringen hvis du tabt din bilnøgle?

Hvis du mister din bilnøgle eller har mistanke om, at den er stjålet, er det vigtigt at rapportere tabet hurtigt. Nyere bilmodeller har ofte en såkaldt elektronisk startspærre. Det betyder, at en mulig tyv skal have adgang til den originale bilnøgle, for at bilen kan startes. De fleste forsikringer på markedet har kompensation for nye nøgler, udskiftning af låse og omkodning i tilfælde af tab af dine bilnøgler, men det er meget vigtigt, at du rapporterer hurtigst muligt. De fleste biltyverier sker med den originale nøgle, så hvis den af ​​en eller anden grund forsvinder, skal du straks rapportere det til politiet.


Du bør bestemt ikke prøve at bryde ind i din egen bil, dette fordi du kan forårsage skader på låsesystemet og andre mekanismer i bilen, hvilket kan gøre reparationsomkostningerne kan være betydeligt dyrere, end det skal være, især hvis bilmodellen har et elektronisk nøglesystem. På ældre bilmodeller fungerer det på en anden måde, men uanset hvad fraråder vi kraftigt at prøve dette. Ring til os på 22 34 72 22 i stedet, så får du hurtig hjælp.

Lignende emnen